Eurogarden.si | Več kot 40.000 izdelkov

Gasilska društva prevzela donacijo podjetij Eurogarden in Rotar

Gasilska društva prevzela donacijo podjetij Eurogarden in Rotar

Svetovalec

Predviden čas branja 3 min
Petek, 15. September

Prostovoljna gasilska društva so že dolgo ključni člen naše družbe in v teh nepredvidljivih časih so postala še bolj nepogrešljiva kot kdajkoli prej. V podjetjih Eurogarden in Rotar smo mnenja, da moramo zato tudi lokalna podjetja gasilcem pomagati v dobrobit skupnosti.

Narava kaže zobe, mi poskrbimo za preventivno varnost

Vremenske nevšečnosti, naravne nesreče in druge nepričakovane situacije zahtevajo, da so naši prostovoljni gasilci vedno pripravljeni pomagati. Zato smo se v podjetjih Eurogarden d.o.o. in Rotar d.o.o. odločili, da okoliškim gasilskim društvom priskočimo na pomoč in jim pomagamo z donacijo, ki jim bo prišla še kako prav.

Čas je, da se zahvalimo gasilcem in gasilkam, ki neustrašno tvegajo svoja življenja, da bi zaščitili naša. Zavedamo se, da imajo gasilska društva premalo opreme, da bi se učinkovito spopadli z vsemi nevarnostmi, ki jim grozijo. Zato smo se odločili, da okoliškim prostovoljnim gasilskim društvom podarimo več sto lopat in več paketov delovnih rokavic za delo na bodočih intervencijah.

Kakovostne večnamenske lopate

Gasilci pogosto delajo v težkih razmerah. Spopadajo se s poplavami, plazovi, požari in podobnimi nesrečami. Lopate so se med zadnimi poplavami izkazale kot ključno orodje za izkopavanje, reševanje in odstranjevanje ovir. Z donacijo lopat želimo zagotoviti, da bodo naši gasilci vedno opremljeni z ustrezno delovno opremo, ki jim bo pomagala pri izvajanju svojih nalog.

Delovne rokavice za vrhunsko zaščito rok

Rokavice so prav tako pomemben del gasilske opreme, saj ščitijo njihove roke pred urezninami in drugimi poškodbami. S paketi zaščitnih rokavic za delo želimo poskrbeti, da bodo naši gasilci vedno varni in zaščiteni med svojim delom.

Ponosni smo, da lahko sodelujemo s tako pogumnimi in predanimi posamezniki, kot so naši gasilci. S to donacijo želimo izraziti spoštovanje in hvaležnost do njihovega dela ter prispevati k njihovemu varnemu in uspešnemu delovanju v naši skupnosti.

Vse nas spodbujajo zgledi prostovoljnih gasilcev, ki nesebično služijo svoji skupnosti in nam pomagajo, ko se znajdemo v stiski. Upamo, da bo naša donacija spodbudila tudi druge organizacije in podjetja, da podprejo lokalna gasilska društva in prispevajo k njihovi opremljenosti, da se bodo lahko še naprej učinkovito odzvali na vse intervencijske klice.

Hvala, ker ste del te skupnosti, in hvala našim gasilcem, ker so vedno pripravljeni priskočiti na pomoč. Skupaj lahko naredimo našo skupnost še bolj varno in pripravljeno na izzive, ki nam jih prinaša prihodnost.

-8%
19,99 €
18,39 €
RA 430622/9
na zalogi
-10%
2,59 €
2,33 €
RA 698675/8
na zalogi
-12%
8,59 €
7,56 €
SLT 211223
na zalogi

Preberi še...

Odlični odzivi na webinar z naslovom Semenski krompir, kolobarjenje in dobri sosedi

Odlični odzivi na webinar z naslovom Semenski krompir, kolobarjenje in dobri sosedi

Kje kupiti semenski krompir, kakšne so cene semenskega krompirja, katera je najboljša sorta semenskega krompirja, ... to ...
Razkrivamo, kdo prejme čudovito praznično kavkaško jelko

Razkrivamo, kdo prejme čudovito praznično kavkaško jelko

Mesta so že okrašena, številni ste že postavili praznično drevesce in ga okrasili. Nekoga izmed vas pa čaka prav posebno ...
Na predprazničnem druženju Božiček obdaril otroke zaposlenih

Na predprazničnem druženju Božiček obdaril otroke zaposlenih

Torek je bil dan poln smeha, veselja in radosti za otroke zaposlenih v vrtnih centrih Eurogarden ter v podjetju Rotar in ...