Eurogarden.si | Več kot 40.000 izdelkov

Kdo je srečnež, ki prejme Ramda nagrado?

Kdo je srečnež, ki prejme Ramda nagrado?

Svetovalec

Predviden čas branja 2 min
Ponedeljek, 15. Maj

Na Facebook strani in na Instagramu Eurogarden Slovenija je od 10. maja do 13. maja 2023 potekala nagradna igra RAMDA. Izmed vseh sodelujočih smo izžrebali enega srečneža, ki prejme RAMDA delovne rokavice, da bo delo na vrtu in v okolici doma hitreje in lažje opravljeno.

RAMDA - vrhunska slovenska znamka z več kot 30-letno tradicijo

RAMDA je blagovna znamka vrtnih strojev, orodja, zaščitne opreme in dodatkov za vrt, dom in urejanje okolice. Izdelki se proizvajajo in razvijajo v najbolj prepoznavnih tovarnah po svetu. Slovi po kvalitetni zasnovi in vzdržljivosti produktov, saj se razvija na najboljših materialih, kjer pa ne pozablja niti na dizajn in estetiko. Vse to pa ekipa strokovnjakov vsako leto dopolnjuje.

Kupci RAMDA izdelke zaradi dobrega oblikovanja, vzdržljivosti in razmerja med kakovostjo in ceno uvrščajo med najbolj priljubljene znamke zelenega programa. V svojem širokem prodajnem programu pa ni pozabila niti na najmlajše navdušence vrtnarjenja.

Za blagovno znamko RAMDA stoji ekipa strokovnjakov z izkušnjami na področju servisa in poprodaje. RAMDA zagotavlja dober poprodajni servis z več kot 120 pooblaščenimi serviserji ter nadomestne dele tudi po pretečenem 5-letnem obdobju.

Kdo je srečnež Ramda nagradne igre?

Sreča v tokratni Eurogarden & RAMDA nagradni igri v času Vrtnih dnevov, ki so potekali v vrtnih centrih Eurogarden na Dobrovi pri Ljubljani in v Krškem je bila tokrat na strani:

- Jože Purgaj

Nagrajencu iskreno čestitamo in vabimo, da nagrado prevzamete v enem izmed naših vrtnih centrov Eurogarden - Dobrova pri Ljubljani ali Krško.

-6%
529,99 €
498,19 €
KAW BG53
na zalogi
-5%
2.799,99 €
2.659,99 €
KS TC8416H
na zalogi
-8%
19,99 €
18,39 €
RA 430621/8
na zalogi

Preberi še...

Intervju z Matejo Rotar: Zaposleni so zlata vredni

Intervju z Matejo Rotar: Zaposleni so zlata vredni

Konec pomladi je obdobje, ko je delo na vrtu in v okolici v polnem razmahu. Prav v pomladnih mesecih pa se je pred več ...
Prijavite se: Osnovni tečaj za izvajalce FFS 5. - 7. junij 2023

Prijavite se: Osnovni tečaj za izvajalce FFS 5. - 7. junij 2023

Za varno delo na vrtovih, v sadovnjakih, na poljih ter njivah je potreben tečaj FFS. Zato vas vabimo, da se prijavite na ...
Eurogarden in Ramda na spomladanski razstavi cvetja in tulipanov v Volčjem Potoku

Eurogarden in Ramda na spomladanski razstavi cvetja in tulipanov v Volčjem Potoku

V Arboretumu Volčji Potok je tudi letos spomladanska razstava cvetja in tulipanov, kjer lahko občudujete tudi našo ...