Eurogarden.si | Več kot 40.000 izdelkov

Kdo je srečnež, ki prejme Ramda nagrado?

Kdo je srečnež, ki prejme Ramda nagrado?

Svetovalec

Predviden čas branja 2 min
Ponedeljek, 15. Maj

Na Facebook strani in na Instagramu Eurogarden Slovenija je od 10. maja do 13. maja 2023 potekala nagradna igra RAMDA. Izmed vseh sodelujočih smo izžrebali enega srečneža, ki prejme RAMDA delovne rokavice, da bo delo na vrtu in v okolici doma hitreje in lažje opravljeno.

RAMDA - vrhunska slovenska znamka z več kot 30-letno tradicijo

RAMDA je blagovna znamka vrtnih strojev, orodja, zaščitne opreme in dodatkov za vrt, dom in urejanje okolice. Izdelki se proizvajajo in razvijajo v najbolj prepoznavnih tovarnah po svetu. Slovi po kvalitetni zasnovi in vzdržljivosti produktov, saj se razvija na najboljših materialih, kjer pa ne pozablja niti na dizajn in estetiko. Vse to pa ekipa strokovnjakov vsako leto dopolnjuje.

Kupci RAMDA izdelke zaradi dobrega oblikovanja, vzdržljivosti in razmerja med kakovostjo in ceno uvrščajo med najbolj priljubljene znamke zelenega programa. V svojem širokem prodajnem programu pa ni pozabila niti na najmlajše navdušence vrtnarjenja.

Za blagovno znamko RAMDA stoji ekipa strokovnjakov z izkušnjami na področju servisa in poprodaje. RAMDA zagotavlja dober poprodajni servis z več kot 120 pooblaščenimi serviserji ter nadomestne dele tudi po pretečenem 5-letnem obdobju.

Kdo je srečnež Ramda nagradne igre?

Sreča v tokratni Eurogarden & RAMDA nagradni igri v času Vrtnih dnevov, ki so potekali v vrtnih centrih Eurogarden na Dobrovi pri Ljubljani in v Krškem je bila tokrat na strani:

- Jože Purgaj

Nagrajencu iskreno čestitamo in vabimo, da nagrado prevzamete v enem izmed naših vrtnih centrov Eurogarden - Dobrova pri Ljubljani ali Krško.

-5%
2.699,99 €
2.564,99 €
KS TC8416H
ni na zalogi
-8%
19,99 €
18,39 €
RA 430621/8
na zalogi
-6%
529,99 €
498,19 €
KAW BG53
ni na zalogi

Preberi še...

Odlični odzivi na webinar z naslovom Semenski krompir, kolobarjenje in dobri sosedi

Odlični odzivi na webinar z naslovom Semenski krompir, kolobarjenje in dobri sosedi

Kje kupiti semenski krompir, kakšne so cene semenskega krompirja, katera je najboljša sorta semenskega krompirja, ... to ...
Razkrivamo, kdo prejme čudovito praznično kavkaško jelko

Razkrivamo, kdo prejme čudovito praznično kavkaško jelko

Mesta so že okrašena, številni ste že postavili praznično drevesce in ga okrasili. Nekoga izmed vas pa čaka prav posebno ...
Na predprazničnem druženju Božiček obdaril otroke zaposlenih

Na predprazničnem druženju Božiček obdaril otroke zaposlenih

Torek je bil dan poln smeha, veselja in radosti za otroke zaposlenih v vrtnih centrih Eurogarden ter v podjetju Rotar in ...