Eurogarden.si | Več kot 40.000 izdelkov

Naj kosilnica 2023: Nagrajenka prevzela čisto novo vrtno kosilnico Ramda

Naj kosilnica 2023: Nagrajenka prevzela čisto novo vrtno kosilnico Ramda

Predviden čas branja 2 min
Sobota, 01. Julij

V vrtnem centru Eurogarden na Dobrovi pri Ljubljani je bilo v teh dneh zelo veselo vzdušje. Obiskala nas je srečna nagrajenka Sonja Avsenak in prevzela čisto novo vrtno kosilnico Ramda, veliko nagrado projekta Naj kosilnica 2023, ki smo ga izpeljali v sodelovanju s portalom Siol.net.

Prvo vseslovensko glasovanje in izbor Naj kosilnica 2023

Vse od letošnjega marca do junija 2023 je potekalo glasovanje, s katerim smo iskali Naj kosilnico 2023. Ob končnem izboru Naj kosilnice 2023 pa smo izžrebali tudi veliko nagrajenko. Sonja Avsenak je tako postala srečna lastnica nove vrtne kosilnice Ramda.

Nagradna igra, ki smo jo pripravili v sodelovanju s spletnim portalom Siol.net, je privabila številne udeležence, ki ste se potegovali za čudovito vrtno kosilnico. Sodelujoči ste lahko izbirali in s tem tudi glasovali za najboljšo vrtno kosilnica, ta laskavi naziv pa je letos prejela kosilnica blagovne znamke Ramda.

Nagrajenka Sonja nad nagrado navdušena

Letošnja nagrajenka Sonja Avsenak, ljubiteljica vrtnarjenja z možem že desetletja skrbi za svoj zeleni raj. Kot je dejala, je bila nad novico, da je postala nagrajenka, navdušena. "Nisem mogla verjeti, ko sem izvedela, da sem zmagala v tej nagradni igri," je povedala Sonja in dodala: "Vesela sem, da sem imela priložnost preizkusiti svojo srečo in da sem bila nagrajena z najboljšo kosilnico leta 2023. To je res nekaj posebnega."

Naj kosilnica 2023 – Vrtna kosilnica Ramda TW51SHL-T

s pogonom in sistemom 4v1

Vrtna kosilnica Ramda TW51SHL-T je izredno zmogljiva samohodna kosilnica s pogonom na zadnja kolesa, ki jo poganja vrhunski motor. Košenje z njo je zelo učinkovito, saj jo odlikuje širina košnje 51 cm, višina košnje pa je nastavljiva od 25 do 75 mm.

Na voljo ima več načinov košnje oziroma zbiranja pokošene trave: koš, mulčenje in stranski izmet. Gre eno najboljših vrtnih kosilnic nobe generacije in je izredno zanesljiva ter enostavna za uporabo.

Vrtna kosilnica Ramda je zanesljiva in zmogljiva

Vrtna kosilnica Ramda je znana po svoji zmogljivosti, enostavnosti uporabe in vrhunski kakovosti. Zasnovana je bila s posebnim poudarkom na moči in zanesljivosti, kar je prepričalo tudi glasovalce, ki so ji podali največ glasov. Vrtna kosilnica Ramda ima močan motor, ki omogoča učinkovito košnjo, ne glede na vrsto trave ali terena.

"Veseli smo, da smo lahko sodelovali pri tej nagradni igri in nagradili Sonjo Avsenak z našo najboljšo kosilnico leta," je povedal direktor David Rotar. "Verjamemo, da bo Sonja z vrtno kosilnico Ramda uživala v urejanju svojega vrta in da bo kosilnica izpolnila vsa njena pričakovanja."

Predaja nagrade Naj kosilnica 2023.
Predaja nagrade Naj kosilnica 2023.

Čestitamo Sonji Avsenak za osvojitev te prestižne nagrade!

-6%
499,99 €
469,99 €
RA 895765/Y196VE
na zalogi
-12%
14,99 €
13,19 €
RA 698097
na zalogi
-6%
209,99 €
197,39 €
RA 698009
na zalogi

Preberi še...

Odlični odzivi na webinar z naslovom Semenski krompir, kolobarjenje in dobri sosedi

Odlični odzivi na webinar z naslovom Semenski krompir, kolobarjenje in dobri sosedi

Kje kupiti semenski krompir, kakšne so cene semenskega krompirja, katera je najboljša sorta semenskega krompirja, ... to ...
Razkrivamo, kdo prejme čudovito praznično kavkaško jelko

Razkrivamo, kdo prejme čudovito praznično kavkaško jelko

Mesta so že okrašena, številni ste že postavili praznično drevesce in ga okrasili. Nekoga izmed vas pa čaka prav posebno ...
Na predprazničnem druženju Božiček obdaril otroke zaposlenih

Na predprazničnem druženju Božiček obdaril otroke zaposlenih

Torek je bil dan poln smeha, veselja in radosti za otroke zaposlenih v vrtnih centrih Eurogarden ter v podjetju Rotar in ...