Eurogarden.si | Več kot 40.000 izdelkov

Vse, kar morate vedeti o Eurogarden Black friday weeku

Vse, kar morate vedeti o Eurogarden Black friday weeku

Predviden čas branja 3 min
Četrtek, 16. November

V vrtnih centrih Eurogarden smo se odločili, da letos Črni petek ne bo le enodnevni dogodek, temveč smo ga podaljšali v pravo razkošje nakupovanja - Black Friday Week. Vzemite si čas, da nas obiščete v vrtnih centrih Eurogarden na Dobrovi pri Ljubljani ali v Krškem. Lahko pa nakupujete preko spleta na www.eurogarden.eu in izberete najboljše za vaš vrt, saj smo pripravili nepozabno in ugodno nakupovanje - akcijo, ki bo trajala kar cel teden. Kaj vse vam letošnja akcija prinaša, nam je zaupala vodja vrtnih centrov Eurogarden, Ana Rotar Petač.

Ana Rotar Petač, vodja vrtnih centrov Eurogarden
Ana Rotar Petač, vodja vrtnih centrov Eurogarden

Ana, stranke seveda najbolj zanima, kako se razlikuje letošnji Black Friday Week od novembrskih kampanij v preteklih letih? Zakaj bo letošnja akcija norih popustov tokrat še bolj privlačna?

V letošnjem smo se odločili, da bo akcija za razliko od lani trajala cel teden, prav vsem artiklom iz naše ponudbe pa smo v ta namen ekstremno znižali cene. Torej, strankam obljubljamo od najmanj 20% do 70% popusta na vse artikle, ki jih ponujajo vrtni centri Eurogarden.

Black Friday Week akcija se razlikuje predvsem po tem, da bodo od 20. do 26. novembra 2023 narejeni 'otoki', kjer se bo takoj videlo, kateri so tisti artikli, ki ponujajo višje znižanje in s tem bomo omogočili strankam preglednejše in enostavnejše nakupovanje.

Katere kategorije izdelkov bodo najbolj znižane v času Black Friday Week 2023?

Resnično prav vse. Ne želimo dvomljivosti akcije v potrošnikovih očeh in zato znižujemo cene prav vsem artiklov. V tem BLACK FRIDAY WEEK tednu neverjetnih popustov se bo nakupovanje strankam zares izplačalo. Tako bo lahko vsak našel nekaj zase in si morda kupil tudi kaj za vnaprej. Morebiti celo za novo vrtnarsko sezono, za urejeno okolico, ali pa za poletno uživanje na domači terasi.

Kako bo mogoče izkoristiti popuste v vrtnih centrih Eurogarden in na kakšen način bodo lahko kupci prihranili na spletu?

Vsi izdelki bodo v tednu super akcije znižani za najmanj 20%. Izdelki z višjimi popusti vse do 70% pa bodo še posebej označeni. Popusti se bodo v vrtnih centrih EUROGARDEN obračunavali avtomatsko na blagajni, na spletu pa bo Black Friday Week popust mogoče izkoristiti z vpisom kode BLACKWEEK.

Ali bo akcija Black Friday Week veljala samo za fizične osebe, ali tudi za pravne osebe?

Black Friday Week lahko izkoristijo prav vsi, ki bodo v obdobju od 20. do 26. novembra nakupovali v vrtnih centrih Eurogarden, ali v naši spletni trgovini eurogarden.eu z več kot 40.000 izdelki. Ob tem moram dodati, da je brezplačna dostava za nakupe nad 250 € in pošiljke do 25 kg.

Ana, pred koncem ne moremo mimo dejstva, da se bliža adventni čas. Kaj v sklopu Eurogarden ponudbe, ki bo mimogrede prav tako v času Black Friday Week akcije znižana, bi najbolj izpostavili?

Glede na to, da je predpraznični čas praktično za ovinkom, vam vsekakor svetujemo, da stranke obiščejo naše CVETLIČARNE EUROGARDEN, kjer sodelavke izdelujejo prekrasne adventne venčke in praznične aranžmaje. Nekaj venčkov in aranžmajev je pred pripravljenih, cvetličarke pa delajo te čudovite adventne umetnine tudi po naročilu.

Drugače pa imamo v vrtnih centrih Eurogarden zares veliko lepih in izbranih izdelkov za ta čarobni praznični čas. Od okraskov, do škratkov, smrečic (sedaj so na zalogi umetne, kmalu pridejo tudi rezane smrečice), sveč, prazničnih lučk in drugi dekor. Skratka, prisrčno vabimo vse, da si pridejo pogledati naš asortima, ki vas že danes popelje v čaroben decembrski pravljični svet.

-12%
21,59 €
19,00 €
SLT 8091124
ni na zalogi
-6%
159,99 €
150,39 €
RA 895370
na zalogi
-6%
149,99 €
140,99 €
RA 698621
na zalogi

Preberi še...

Castelgarden podarja nagrado v vrednosti 250 evrov!

Castelgarden podarja nagrado v vrednosti 250 evrov!

Zdaj je jasno, kdo je srečni nagrajenec letošnje Castelgarden & Eurogarden nagradne igre! Žreb je srečo prinesel nekomu ...
Izvirna in uporabna darila za učiteljice in vzgojiteljice

Izvirna in uporabna darila za učiteljice in vzgojiteljice

Ste pred dilemo in razmišljate, kaj kupiti kot darilce ob koncu šolskega leta? Vrtni center Eurogarden imamo na zalogi ...
Nagrajenci Wolfgarten nagradne igre

Nagrajenci Wolfgarten nagradne igre

Pomladni meseci prinašajo obilico dela na vrtu in v okolici hiš. Da pa bo delo lažje opravljeno, vam priporočamo uporabo ...