Eurogarden.si | Več kot 40.000 izdelkov

Razkrivamo, kdo prejme čudovito praznično kavkaško jelko

Razkrivamo, kdo prejme čudovito praznično kavkaško jelko

Predviden čas branja 2 min
Četrtek, 21. December

Mesta so že okrašena, številni ste že postavili praznično drevesce in ga okrasili. Nekoga izmed vas pa čaka prav posebno Eurogarden darilo - čudovita naravna kavkaška jelka.

Vse od 9. decembra je na Eurogarden socialnih omrežjih potekala nagradna igra, zdaj pa se je nekomu izmed vas nasmehnila sreča. Ste morda prav vi tisti, ki prejmete čudovito naravno kavkaško jelko?

Kdo je Eurogarden praznična nagrajenka?

Za uspešno sodelovanje v nagradni igri ste si morali na naši Eurogarden Slovenija Facebook ali Eurogarden Slovenija Instagram strani pogledati video, nato pa ste morali v komentar prilepiti posnetek zaslona ali link do vam najljubšega prazničnega izdelka.

Ob tej priložnosti bi se najprej radi vsem zahvalili za sodelovanje. Sreča pa je bila le na strani ene osebe. Nagrajenka je postala Simona Obronek, ki ji ob tej priložnosti iskreno čestitamo.

Še nimate novoletne smrečice?

Naravne in umetne ter rezane jelke in smreke v loncih

V vrtnih centrih Eurogarden Dobrova pri Ljubljani in Krško vas čaka velika izbira najlepših smrek v loncih, jelk in borovcev ter drugih dreves, ki bodo vaš dom odeli v pravcato pravljično vzdušje.

Na zalogi imamo tudi veliko izbirano rezanih smrek in kavkaških jelk ter umetnih prazničnih drevesc.

Najlepši trendovski okraski

Za vas smo pripravili neverjetno izbiro čudovitih okraskov v različnih barvah, oblikah in velikostih, s čimer smo poskrbeli, da bo vsako božično drevo postalo unikatno in izjemno privlačno. Letos si izberite kakovostne in trendovske okraske po izjemno ugodnih cenah.

Super izbira daril za otroke

Praznični čas je tu in z njim prihaja čas presenečenj in nepozabnih trenutkov za najmlajše! Z veseljem vam predstavljamo našo izjemno ponudbo najlepših prazničnih daril, ki bodo pričarala nasmeh na obraz vaših otrok. Iščete ideje? Tu so Traktorji, tovornjaki in preostali pripomočki Bruder, ter za zasnežene zimske dni tudi sanke, lopatke in celo pripomoček za izdelovanje snežnih kep.

-12%
29,99 €
26,39 €
SLT 8091494
na zalogi
-15%
26,99 €
22,94 €
ED 1085610
na zalogi
-12%
85,99 €
75,67 €
ABI 0931231
na zalogi

Preberi še...

Gabrijel Maček: V podjetje Rotar sem prišel leta 1995 in ni mi žal

Gabrijel Maček: V podjetje Rotar sem prišel leta 1995 in ni mi žal

Gabrijel Maček je naš dolgoletni sodelavec in pomemben člen podjetja Eurogarden d.o.o. in vrtnih centrov Eurogarden. ...
Podjetje Eurogarden prejelo prestižno priznanje TOP MOTIVATOR FOR EMPLOYEE 2023

Podjetje Eurogarden prejelo prestižno priznanje TOP MOTIVATOR FOR EMPLOYEE 2023

Konkurenca se nenehno krepi, zato je ključnega pomena, da v podjetju Eurogarden ne le sledimo najnovejšim trendom, ...
Odlični odzivi na webinar z naslovom Semenski krompir, kolobarjenje in dobri sosedi

Odlični odzivi na webinar z naslovom Semenski krompir, kolobarjenje in dobri sosedi

Kje kupiti semenski krompir, kakšne so cene semenskega krompirja, katera je najboljša sorta semenskega krompirja, ... to ...