Eurogarden.si | Več kot 40.000 izdelkov

Ideje za domiselna božična in novoletna darila

Ideje za domiselna božična in novoletna darila

Svetovalec

Predviden čas branja
Torek, 22. November

Darila zanjo, zanj in za otroke

Prihajajo trije dobri možje, zato je potrebno razmišljati o tem, s čim obdariti vaše najdražje. Predstavljamo vam ideje za domiselna božična in novoletna darila.

Na srečo je v vrtnih centrih Eurogarden vsak december na zalogi bogata ponudba izdelkov, s katerimi boste lahko obdarili in s tem osrečili vaše najdražje.

Najlepša darilca ZANJO

Stranke v tem času najrajši kupujejo razne dekorativne skodelice. Teh je kar precej na izbiro. Cvetličarke vrtnih centrov Eurogarden pa z veseljem priskočijo na pomoč in ob tem dodajajo: 'Priporočamo tudi izdelke iz medu, suho sadje v čokoladi, ves božični dekor iz katerega se lahko sestavi lepo darilce, imamo pa tudi pestro ponudbo pripomočkov za peko peciva, pekačev za torte, modelčke za piškote in še in še. Lepo darilce pa je seveda tudi dišeča svečka.'

Najlepša darilca ZANJ

Glede na to, da je za moške običajno še težje kupovati zanimiva darila, boste lahko v vrtnih centrih Eurogarden brez težav našli tudi številna t.i. 'moška darilca'

Svetovalke v vrtnih centrih Eurogarden pravijo: 'Kljub temu, da smo vrtni center, se pri nas vseeno najde kar precej idej za 'moška darila'. Izbirate lahko med pripomočki za žar, različnimi rokavicami, najde pa se tudi zanimive in poučne knjige z različnimi tematikami. Poleg tega so tu še prisrčnice, vino, razno vrtno orodje, kape z vgrajeno čelno svetilko, ure in budilke, svetilke za kolo, …'

Obdarovanje po vaših željah in okusu – ZA NAJMLAJŠE

Če iščete praktična darila, vam priporočamo, da letos sami sestavite set za male vrtnarje, saj v vrtnih centrih Eurogarden dobite vse od mini samokolnic do mini rokavic in celo mini vrtno orodje. 

Na voljo so seveda tudi številne druge igrače, kot so traktorji, tovornjaki in preostali pripomočki Bruder, ter za zasnežene zimske dni tudi sanke, lopatke in celo pripomoček za izdelovanje snežnih kep.

Izvirna darila za ljubitelje rastlin

V kolikor razmišljate, da bi vam dragim osebam za darilo kupili rastlino, imamo za vas nekaj nasvetov. Tekom leta so bolj popularne zelene rastline z zanimivimi listi, vsekakor pa se veliko strank še vedno odloča za nakup orhidej, za katere se pri nas trudimo, da so drugačne, čim bolj pisane in nenavadne.

V zimskem času se za darila podarjajo tudi božične zvezde v kombinaciji s kakšnim zanimivim božičnim lončkom, prav tako pa so zanimive zimske rastline tudi Ardisia, Amarilis, Božični kaktusi, sobne smrečice, katere so tudi lepo in malo drugačno darilo.

Ko že govorimo o smrečicah, bi vas radi spomnili, da imamo v vrtnih centrih Eurogarden na zalogi tudi bogato ponudbo umetnih smrečic, vse bolj trendovske pa so lesene smrečice v kombinaciji z lesenimi okraski. Seveda niso nič manj priljubljene niti prave, naravne smrečice. Pridite in izberite vam najlepšo.

Če niste vešči zavijanja daril, vabljeni v vrtne centre Eurogarden

Za nekatere je zavijanje daril prava nočna mora. Cvetličarke v vrtnih centrih Eurogarden vam bodo z veseljem priskočile na pomoč: 'Seveda smo veseli vsake stranke, ki se odloči pri nas zaviti darilo, vedno se maksimalno potrudimo in upoštevamo strankine želje, tako da … prijazno vabljeni! Naj ob tem še dodamo, da naročanje ni potrebno.

 

-12%
105,99 €
93,27 €
ABI 0929792
ni na zalogi
-20%
4,99 €
3,99 €
ABI 091418104
ni na zalogi
-12%
45,99 €
40,47 €
ED 122904
na zalogi

Preberi še...

Božična zvezda: Pravilna skrb in nega

Božična zvezda: Pravilna skrb in nega

Božična zvezda je ena tistih sobnih rastlin, ki decembra ne sme manjkati v nobenem domu. Pravilna nega božičnih zvezd je ...
Avgust: Kaj moramo postoriti na zelenjavnem vrtu?

Avgust: Kaj moramo postoriti na zelenjavnem vrtu?

Avgusta dela na vrtu ne zmanjka. Skrbimo za zdravje in prehranjenost rastlin. Pomembno je zalivanje, pletje in ...
Setveni koledar - marec 2021

Setveni koledar - marec 2021

Dela na vrtu so se že pričela in semena v kalilnikih bodo počasi vzklila. Prav tako so številni vrtnarji sadike solate ...